Usuwanie konta
Sprawdź stan lub wznów tę samą operację. Samo otwarcie tej strony nie rozpoczyna usuwania.
Sprawdzamy stan
Pobieramy potwierdzony stan operacji.
Po utracie odpowiedzi wróć na tę stronę. Stan potwierdza serwer. Wznowienie dotyczy tej samej operacji i nie przywraca dostępu do konta.